Stoorila

Tarinoita visuaalisuudesta

Äitiyslomalla 22.11.2017-5.10.2018

äitiysloma_blogi.jpg

Äitiysloma alkaa huomenna. Tuntuu oudolta sanoa nuo sanat. Pitkään luulin, että en koskaan tule kokemaan raskautta tai äitiyttä, mutta tässä sitä ollaan. Tuntuu myös oudolta sanoa asiakkaille, että en ota vastaan töitä. Toisaalta tekisi kovasti mieli vielä valokuvata, mutta toisaalta mieli ja kroppa sanoo, että nyt on jo aika levätä.

Olen ollut yrittäjänä lähes 3 vuotta. Se on ollut huima oppi yrittäjyyteen ja itseeni. Kaiken liiketoiminnan johtamiseen liittyvän lisäksi tärkein oppi taitaa kuitenkin liittyä itseni johtamiseen ja itsestäni huolehtimiseen. Yrittäjänä on aina oman työnsä pomo ja varsinkaan alussa en ollut itselleni kovin kannustava pomo. Annoin enemmän kritiikkiä ja piiskaa kuin kiitosta. Onneksi tämä pomo huomasi, ettei se kovin pitkälle kanna ja aloin kohdella itseäni ystävällisemmin. Muistin kiittää hyvästä työstä ja opettelin olemaan itselleni armollisempi. Opettelin luomaan itselleni sellaisen työpaikan, jossa voin hyvin. Se tarkoittaa minulle mielekkäitä töitä, sopivan pituisia työpäiviä, vapaa-aikaa, riittävästi unta ja hyvää ruokaa – ja toki riittävästi rahallista korvausta töistä. Tällä reseptillä olen nyt toiminut ja se tuntuu hyvältä. Ja, koska työ ei ole enää vienyt energiaa vaan olen saanut siitä energiaa, tuntuu vähän ristiriitaiseltakin jäädä kotiin. Osaanko edes olla kotiäiti?

Sydämeni kuitenkin sanoo tällä hetkellä, että on aika keskittyä vauvaan ja perheeseen. Ehkäpä sinä aikana myös alitajunta työstää jotain uutta Stoorilalle.

Olen niin kiitollinen niistä asiakkaista ja yhteistyökumppaneista kenen kanssa olen saanut tehdä töitä <3 olette kaikki ihania ja te olette tuoneet työhöni juuri sen tärkeän mielekkyyden! Toivon, että yhteistyömme jatkuu myös äitiyslomani jälkeen. 

//Tanja