Stoorila
stoorila-valokuvaaja-yritys-1.jpg

Valokuvaaja

Valokuvaaja

Valokuvauspalvelut

Valokuvilla tuodaan tarinaasi tunnetta ja visuaalisuutta, joka auttaa yritystäsi erottumaan eduksesi viestien tulvassa. Kuvaan yrityksille valokuvia erilaisiin tarpeisiin: suunnittelen ja kuvaan brändikuvia, verkkosivuille valokuvia, mainos- ja tuotekuvia sekä henkilökuvia. Verkostooni kuuluu joukko osaajia, jotka auttavat suunnittelussa ja järjestelyissä. Kuvaan studiossani Oulussa, yrityksesi tiloissa tai etsin sopivan kuvauspaikan. Lopputuloksena saat kuvia, jotka kertovat juuri sinun yrityksesi tarinaa.

Valokuvauspaketit:

Henkilokuvaus.jpg

Brändätyt henkilökuvat

Millaisen kuvan haluat antaa itsestäsi asiantuntijana? Tarvitseko kuvia verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan? Panostamalla valokuviin, panostat samalla myös siihen mielikuvaan mikä sinusta muodostetaan. Stoorilan avulla saat valokuvat, jotka kertovat juuri sinun tarinaasi. Lue lisää.

Verkkoasema-valokuvaus-7.jpg

Valokuvat verkkosivuille

Verkkosivujen valokuvilla on suuri vaikutus mielikuvan muodostumiseen. Asiakkaasi päättää hetkessä, onko yrityksesi kiinnostava vai ei. Ainutlaatuiset, yrityksesi brändiin sopivat valokuvat ovat tehokas keino ohittaa kilpailijasi ja kasvattaa tulostasi. Lue lisää.

lovi-tuotekuvaus-1.jpg

Stailatut tuotekuvat

Mikäli haluat antaa tuotteistasi laadukkaan mielikuvan, haluat varmasti panostaa myös valokuviin. Luomme brändiä tukevat tuotekuvat kuvaussuunnitelmasta valmiiksi valokuviksi. Lopputuloksena saat valokuvat, joilla luot vahvan ja erottuvan kuvan yrityksestäsi, herätät asiakkaasi mielenkiinnon ja kasvatat myyntiä. Lue lisää.

Lopputuloksena syntyi paljon visuaalisesti mielenkiintoisia kuvia, joissa rekvisiitta, sommittelu ja kuvakulmat on sovitettu tuomaan tuotteemme esille parhaalla mahdollisella tavalla.
— Tiina Kanto, Pulla-Pirtti Oy

Stoorilaan luottavat myös: