Stoorila

Tarinat valokuviksi

Nostan brändisi uudelle tasolle. Suunnittelen ja valokuvaan yrityksille ja asiantuntijoille, jotka haluavat näyttää hyvältä.

 
Valokuvaaja_Tanja_-1.jpg
 
 

Tanja Lipponen, yrittäjä & valokuvaaja

Polkuni valokuvaan alkoi jo vuosia sitten harrastuksena. Opiskelin kuitenkin ensin itselleni korkeakoulututkinnon kansainvälisestä yritysviestinnästä ja pääsin Polar Electron markkinointiosastolle suunnittelemaan kansainvälistä markkinointia ja globaalin brändin visuaalisuutta. Siellä menikin melkein 10 vuotta ja sain salkkuuni arvokasta kokemusta ja osaamista.

Valokuvaus vei kokonaan sydämeni, kun olin opintovapaalla Limingan taidekoulussa. Kamera antoi minulle välineen nähdä maailmaa ja kertoa tarinoita. Vuoden 2015 alussa perustin Stoorilan, koska halusin auttaa yrityksiä, yrittäjiä ja asiantuntijoita löytämään ja kertomaan oman tarinansa. Suoritin myös valokuvaajan ammattitutkinnon. Nyt yhdistän markkinointi- ja valokuvausosaamiseni suunnittelemalla markkinointiviestintää ja valokuvaamalla. 

Innostun visuaalisuudesta, ystävistä, naurusta ja liikunnasta. Mikäli sinua kiinnostaa yhteistyö kanssani, ota rohkeasti yhteyttä.

tanja @ stoorila.fi / 044 7049 763

Verkostoidun mielelläni myös LinkedInissä