Stoorila

Tarinoita visuaalisuudesta

Pienikin yritys ansaitsee brändin

Brändi ja brändäys saattaa monesti kuulostaa ison yrityksen markkinointikeinolta. Brändäystä ei kuitenkaan tarvitse tehdä isosti ja kalliisti. Pienikin yritys hyötyy siitä, että mietitään mikä on ydinviesti, millä erottaudutaan ja muodostetaan selkeä identiteetti. Tällaisen työn teimme Valokki Designin kanssa Hyvän Olon Kellarille, jonka yrittäjä halusi itselleen selkeän viestin ja laadukkaan ilmeen.

Teimme Hyvän Olon Kellarille ketterän, pienen yrityksen brändäysprojektin, jonka lopputuloksena Hyvän Olon Kellari sai logon ja yritysilmeen, verkkosivut sisältöineen sekä käyntikortit. Aika ihanat sellaiset, vaikka itse sanonkin :)

Miten työ tehtiin? Tässäpä lyhyt tiivistelmä ja samalla esimerkki siitä, kuinka laadukas lopputulos syntyy ilman raskaita prosesseja:

  1. Yrittäjän haastattelut, joiden avulla kaivetaan esille tavoitteet, unelmat ja ideat
  2. Viestin kiteytys
  3. Logon ja ulkoasun suunnittelu
  4. Sisällön tuottaminen ja valokuvaus
  5. Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
  6. Käyntikorttien suunnittelu ja toteutus
  7. Valmista!

Tästä on yrittäjän hyvä aloittaa liiketoiminnan ja brändin rakentaminen. Brändi lähtee kehittymään asiakkaiden kokemuksista, vuorovaikutuksesta ja keskusteluista. Pienyrityksen brändi on usein yrittäjä itse, joka on tärkein kohtaamispiste asiakkaisiin. Onnea Janica ja Hyvän Olon Kellari!

Tässä vielä Janican palaute työstämme:

” Minulle suositeltiin Stoorilan ja Valokki Designin palveluita, kun mietin ammattitaitoista tekijää ja sisällöntuottajaa uuden yritykseni nettisivuja varten. Heti ensitapaamisesta lähtien tiesin, että olin valinnut oikeat yhteistyökumppanit! Tanja osasi todella hyvin kiteyttää ajatukseni mainioksi sisällöksi sivuille ja Heidi sai luotua graafiset puitteet sivuja varten juuri mieltymysteni ja mielikuvieni mukaan. Koko yhteistyö on sujunut ihan saumattomasti ja ajatukset osuneet hyvin yksiin. Lopputuloksena juuri minun näköiset nettisivut, jotka on ajan hermoilla ja varmalla ammattitaitoisella otteella tehdyt. Tiesin odottaa hyvää jälkeä suositusten perusteella, mutta lopputulos ylitti odotukseni kaikin tavoin! Olin tyytyväinen myös palvelun kokonaisvaltaisuuteen, sain paljon vinkkejä markkinointiinkin liittyen, jonka tiimoilta yhteistyömme jatkuukin vielä.”  

Mikäli sinua kiinnostaa brändäysapu, ota yhteyttä :)