Stoorila

Tarinoita visuaalisuudesta

Henkilöbrändin valokuvat - Antti Niittyviita

Yksi parhaita puolia tässä työssä on inspiroivien ihmisten kohtaaminen. Yksi näistä ihmisistä on Antti Niittyviita, joka kouluttaa vuosittain satoja asiantuntijoita, herättelee ihmisiä ajattelemaan toisin, puhuu positiivisuuden ja itsensä kehittämisen puolesta – ja toimii itse esimerkkinä tästä. Antti työskentelee toimitusjohtajana testausgurutalo Prove Expertise Oy:ssä, julkaisee ohjelmistotestaus.fi –blogia sekä uutena kanavana TestGuruTV:tä. Antti on esimerkki asiantuntijan henkilöbrändäyksestä, joka tukee koko yrityksen liiketoimintaa.  

Antti kehittää koko ajan omaa markkinointiaan ja halusi itsestään kuvia markkinoinnin tueksi. Olen tehnyt töitä Provelle jo aikaisemminkin, joten brändin fiilis ja tavoitteet olivat itselleni tuttuja. Varmistimme kuitenkin yhteisen näkemyksen kuvien tunnelmasta ja sisällöistä. Antin toiveena oli saada toiminnallisia kuvia, joista välittyy tekeminen sekä Antin persoona. 

// Tanja

Tanja onnistui loistavasti siinä, mitä haimme. En halunnut perinteisiä poseerauskuvia, jotka usein saattavat olla jäykkiä. Sain itsestäni kuvia, joista välittyy persoonani sekä juuri oikeanlainen fiilis.
— Antti Niittyviita, toimitusjohtaja, Prove Expertise Oy