Stoorila

Tarinoita visuaalisuudesta

Kuvaukset Polarille

Tästä olen kyllä innoissani. Ja vähän ylpeäkin... Sain aika mukavan ja jännittävän tehtävän Polarilta, kun he pyysivät apua Polar Club tuotteen kuvauksia varten. Tarve oli saada valokuvia ja video tuotteen markkinointia ja myyntiä varten. 

Tällaiset kuvaukset vaativat aina hieman isommat järjestelyt: mallit, kuvauspaikat, meikkaajat, kampaajat, aikataulutukset jne. Polar halusi ulkoistaa nämä kaikki ja nehän minulta onnistuu! Pyysin myös tarjoukset videotuotantoa varten ja löydettiin mitä sopivin kumppani tehtävään. 

Täytyy sanoa, että kyllä Oulussa osataan. Meikkauksen ja stailauksen hoiti ammattimaisella ja tyylikkäällä otteellaan Decorio, hienon videon toteutti Mutant Koala ja malleja täytyy kyllä kiitellä - jaksoivat pitkän päivän ja hallitsivat lajit mallikkaasti. Video julkaistaan hieman myöhemmin, mutta alla minun ottamia valokuvia :) Kiitos Polarin huipulle porukalle, ihanaa oli tehdä teidän kanssa taas töitä <3 

/Tanja