Stoorila

Tarinoita visuaalisuudesta

Leipomotuotteille visuaalisia tarinoita

tuotekuvaus

Makua ja perinteitä arvostava Pulla-Pirtti on Pohjois-Suomen tunnetuimpia leipomoita. Pulla-Pirtillä oli tarve saada laadukkaita valokuvia ensisijaisesti sosiaaliseen mediaan, mutta myös digi- ja printtimainontaan. Toiveena oli saada kerrottua perinteikkäiden leipomotuotteiden tarina modernilla tavalla, joka inspiroi kohderyhmän ihmisiä ja tuovat tuotteet osaksi ihmisten arkea. 

 

Kuvaussuunnitelma varmisti yhteisen näkemyksen

Työ aloitettiin yhteisellä suunnittelupalaverilla, jossa käytiin läpi Pulla-Pirtin toiveet ja tarpeet. Palaverin tuloksena syntyi konkreettinen visuaalinen kuvaussuunnitelma. 

”Suunnitelmasta pystyi aistimaan kuvattavien sommitelmien tunnelmat. Stoorilan Tanja ja Decorion Tiina osasivat mahtavasti muuntaa hienot ideat käytäntöön huomioiden yrityksen tavoitteet ja samalla myös asiakasnäkökulman.” kertoo Tiina Pulla-Pirtti Oy:stä. 

Lopputuloksissa rekvisiitta ja sommittelut tukevat kerrontaa  

Itse tuotantoon kuuluivat suunnittelu, kuvausjärjestelyt, rekvisiitan hankinta ja valokuvaus jälkikäsittelyineen.

”Suunnittelu ja järjestelyt hoituivat mutkattomasti, mikä helpotti omaa työtäni ja säästi aikaani muuhun. Nautin kovasti yhteisestä projektistamme, ja tulemme tekemään yhteistyötä myös jatkossa.” kertoo Tiina.

Stoorila ja Decorio hoitavat kuvaukset puolestasi. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kuvauspalveluista.

Lopputuloksena syntyi paljon visuaalisesti mielenkiintoisia kuvia, joissa rekvisiitta, sommittelu ja kuvakulmat on sovitettu tuomaan tuotteemme esille parhaalla mahdollisella tavalla.
— Tiina Kanto, Pulla-Pirtti Oy
tuotekuvaus