Stoorila

Tarinoita visuaalisuudesta

Hautauspalvelu Kuusiniemi sai ilmeen, verkkosivut ja valokuvat

Hautauspalvelu Kuusiniemi on uusi hautausalan yritys Oulussa. Yrittäjä Petri Kuusiniemi pyysi Stoorilan ja Valokki Designin avuksi toteuttamaan yritykselle ainutlaatuisen ilmeen, verkkosivut sekä verkkopalvelun, jossa voi suunnitella hautajaiset. Tekniikasta vastasi ntrnz. 

Valokki Design toteutti yritykselle rauhallisen ja modernin logon. Visuaalista maailmaa mietittiin tarkkaan, jotta se olisi erottuva ja juuri tälle yritykselle sopiva. Liiketilat ja verkkosivut hyödyntävät logon muotokieltä ja tunnelmaa. 

Verkkosivuille valokuvattiin yrityksen tunnelmaan sopivat valokuvat, jotka vahvistavat Kuusiniemen identiteettiä. 

Projekti oli kyllä kokonaisuudessaan todella mielenkiintoinen ja antoisa. Olen kiitollinen, että sain olla mukana. Ja sivuthan löytyvät osoitteesta www.kuusiniemi.fi