Stoorila

Tarinoita visuaalisuudesta

Yrityksen ilme uudelle tasolle – Decorion tarina

tuotekuvaus stoorila

Heti vuoden alkuun on kiva projekti ja yhteistyö saatu käyntiin! Stoorila on ollut apuna Decorion ilmeen uudistuksessa ja samalla sain uuden, huipun yhteistyökumppanin tuleviin kuvausprojekteihin!

Decorio on Oulussa toimiva sisustusalan liike, joka tarjoaa somistus-, stailaus- ja sisustuspalveluita, myymälä- ja tilasuunnittelua sekä kuvausjärjestelyitä. Lisäksi iso osa Decorion toimintaa on sisustusverkkokauppa, josta löytyy laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita tuotteita skandinaaviseen makuun.

Sisustusverkkokauppa tunnettiin aiemmin nimellä sisustus24.fi, mutta yrittäjä halusi yhdistää kaikki palvelut saman nimen alle ja myös verkkokauppa sai nimekseen Decorio.

Yritykselle suunniteltiin uusi logo ja verkkosivusto uudistettiin kokonaisuudeksi, jonka alla toimii sekä verkkokauppa että muut palvelut. Lähtökohtana oli tuoda verkkosivuille laadukas, selkeä ja moderni ilme.

Yhteistyössä Decorion Tiinan kanssa kuvasimme myyntiä tukevia valokuvia, joita voi hyödyntää sekä verkkosivuilla että sosiaalisessa mediassa. Kuvien avulla Decorio saa omannäköistä markkinointimateriaalia ja näin yritys ja tarjonta erottuu kilpailijoista. Kuvat antavat inspiraatiota sisustuksesta kiinnostuneille, vinkkejä kuinka Decorion tuotteita voi käyttää ja samalla ne myös kertovat Decorion stailaus- ja sisustuspalveluista. 

Mikäli sinua kiinnostaa nostaa yrityksesi ilme uudelle tasolle valokuvien avulla saat nyt Stoorilan ja Decorion yhteistyön tuloksena taatusti laadukkaat tuote- ja yrityskuvat, joilla luot vahvan ja ainutlaatuisen kuvan yrityksestäsi, herätät asiakkaan mielenkiinnon ja kasvatat myyntiä!

Suunnittelemme ja toteutamme kuvaukset Oulun seudulla ja lähialueilla. Hoidamme kaiken tai osa-alueita tarpeesi mukaan:

  • Kuvausten ideointi
  • Tuote- ja tilastailaus
  • Rekvisiointi, kuvaus rekvisiitan vuokraus
  • Kuvauspaikkojen etsintä ja sopiminen
  • Maskeeraus ja kampaukset
  • Valokuvaus ja kuvien jälkikäsittelyt

Mikäli alkoi kiinnostamaan, ota yhteyttä niin jutellaan! :)