Stoorila

Tarinoita visuaalisuudesta

Toimistorotta hyppää ulos kolosta

Nyt siitä on jo neljä kuukautta, kun elämäni muuttui kertaheitolla. Siihen saakka olin istunut turvallisessa kolossani, nauttinut kuukausipalkkaa ja tehnyt mielenkiintoisia töitä kansainvälisen sporttifirman pääkonttorilla. Miksi sitten yrittäjäksi? 

Sysäys siihen oli yllättävät YT:t työpaikalla. Koko prosessi pisti miettimään voisinko tehdä jotain muuta. Oppia uutta ja soveltaa jo oppimaani. Iso kannustin oli Heidi Sarjanoja ja Valokki Design, joka on tukenut ja rohkaissut ottamaan riskin. Ilman Heidiä en olisi edes tässä pisteessä!

Palkkatyön tai vaihtoehtoisesti turvallisen ansiosidonnaisen sijaan valitsin siis yrittäjyyden. Ilman minkäänlaista yrittäjätaustaa eikä kovinkaan pitkälle mietittyä liikeideaa. Joku voisi väittää hulluksi. Sitä kai vähän olenkin. Monet kerrat on iskenyt pelko, että jos en pärjääkään. Entä jos stressaan liikaa? Entä jos kukaan ei haluakaan ostaa minun osaamista. Vaikka olen pelkoja kohdannut, voittaa silti positiiviset asiat. Vapaus, innostus, uudet ihmiset, uudet toimialat  ja muut yrittäjät! Ja ne kannustaa mua eteenpäin. 

Minulle on vuosien aikana kertynyt arvokasta kokemusta kansainvälisen yrityksen markkinoinnista, brändäyksestä ja sisällön tuottamisesta. Olen ollut mukana useiden uusien tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa ja markkinoilleviemisessä. Työstänyt monet markkinointikampanjat huippuamattilaisten kanssa. Oppinut asiakasymmärryksen ja -kokemuksen tärkeydestä. Nyt on aika hyödyntää tätä osaamista ja kokemusta. Haluan auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. Siinäpä onkin itselleni unelma!

© Stoorila

© Stoorila