Intohimoni on luoda tyylikkäitä ja korkeatasoisia valokuvia, jotka kertovat tarinoita.  Olen erikoistunut  markkinointiviestintään, valokuvaukseen sekä visuaalisten tarinoiden kertomiseen. Haluan auttaa asiakkaitani, tehdä laadukasta työtä, pitää hauskaa ja luoda jotain ainutlaatuista.   

 
 

Tanja Lipponen, yrittäjä & valokuvaaja

Polkuni valokuvaan alkoi jo vuosia sitten harrastuksena. Opiskelin kuitenkin ensin itselleni korkeakoulututkinnon kansainvälisestä yritysviestinnästä ja päädyin Polar Electron markkinointiosastolle suunnittelemaan kansainvälistä markkinointia ja globaalin brändin visuaalisuutta. Siellä menikin melkein 10 vuotta ja sain salkkuuni arvokasta kokemusta ja osaamista.

Valokuvaus vei kokonaan sydämeni, kun olin opintovapaalla Limingan taidekoulussa. Kamera antoi minulle välineen nähdä maailmaa ja kertoa tarinoita. Vuoden 2015 alussa perustin Stoorilan, koska halusin auttaa yrityksiä, yrittäjiä ja asiantuntijoita löytämään ja kertomaan oman tarinansa. Nyt yhdistän markkinointi- ja valokuvausosaamiseni suunnittelemalla markkinointiviestintää ja valokuvaamalla. 

Innostun visuaalisuudesta, ystävistä, naurusta, koirista ja liikunnasta.

tanja @ stoorila.fi / 044 7049 763

LinkedIn