Intohimomme on luoda tyylikkäitä ja korkeatasoisia valokuvia, jotka saavat yrityksesi liiketoiminnan nousuun. Olemme erikoistuneet  valokuvaukseen markkinoinnin näkökulmasta sekä visuaalisten tarinoiden kertomiseen. Haluamme auttaa asiakkaitamme, tehdä laadukasta työtä, pitää hauskaa ja luoda jotain ainutlaatuista.   

Me olemme Stoorila

 

Tanja Alamikkelä, yrittäjä & valokuvaaja

Polkuni valokuvaan alkoi jo vuosia sitten harrastuksena. Opiskelin kuitenkin ensin itselleni korkeakoulututkinnon kansainvälisestä yritysviestinnästä ja päädyin Polar Electron markkinointiosastolle suunnittelemaan kansainvälistä markkinointia ja globaalin brändin visuaalisuutta.

Valokuvaus vei kokonaan sydämeni, kun olin opintovapaalla Limingan taidekoulussa. Kamera antoi minulle välineen nähdä maailmaa ja kertoa tarinoita. Vuoden 2015 alussa perustin Stoorilan, koska halusin auttaa yrityksiä, yrittäjiä ja asiantuntijoita löytämään ja kertomaan oman tarinansa. Nyt suunnittelen ja kuvaan yrityksille valokuvia markkinointiviestintään. 

Innostun visuaalisuudesta, ystävistä, naurusta, koirista ja liikunnasta.

tanja @ stoorila.fi / 044 7049 763

LinkedIn

 

Tiina Oilinki, visuaalinen suunnittelija & stailisti

Visuaalisuus on aina ollut lähellä sydäntäni. Samoin markkinointi ja sen suunnittelu. Lähdinkin opiskelemaan tradenomiksi erikoistuen kotimaan markkinointiin ja myöhemmin täydensin osaamistani erikoistumalla edelleen visuaaliseen markkinointiin. Onnekseni olen saanut myös työskennellä visuaalisen suunnittelun parissa lähes koko työhistoriani.

Olen työssäni vastannut mm. verkkokaupan visuaalisesta ilmeestä, tuotekuvista sekä hoitanut digimarkkinointia. Hienointa on se, että saan yhdistää työssäni luovuuden ja kaupallisen ajattelun, suunnitella ja stailata kuvat, jotka huomataan. 

Inspiroidun yksityiskohdista, ihmisistä ja luonnosta. Olen iloinen, tehokas, ikuinen uuden oppija.

tiina @ stoorila.fi / 040 523 7415