Haluatpa sitten kuvia itsestäsi, lapsestasi, perheestäsi tai lemmikistäsi, olet löytänyt oikeaan paikkaan. Kuvaan sinulle muistot talteen kuvallisina tarinoina.  Minulle jokainen kuvaus on yhtä tärkeä. Näen hetket ja kuvattavat kauniina ja haluan, että sinulle  jää kuvauksesta rento ja mukava kokemus. Lopputuloksena saat kuvat, jotka tallentavat muistot tärkeistä hetkistä, ihmisistä ja eläimistä.

LAPSI- ja perheKUVAUS

muotokuvaus

Lemmikkikuvaus

Kuvauksen tilaaminen:

1. Ota yhteyttä

Ota minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro toiveesi niin saat tiedon kuvauksen hinnasta, jonka jälkeen aloitetaan kuvauksesi suunnittelu - haluatko kuvauksen miljöössä vai studiossa, dokumentaarista vai muotokuvausta, rekvisiitalla vai ilman? Otan mielelläni ideoita vastaan.

2. kuvauksen varaaminen

Saat kuvauksesta vahvistuksen sähköpostiisi ja samalla saat vinkkejä, miten valmistautua kuvaukseen. Varaus on sitova. Peruutukset viimeistään 48h ennen varattua aikaa.  Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitan 50% palvelun hinnasta.

3. kuvauksen jälkeen

Kuvauksen jälkeen saat linkin nettigalleriaan, jossa on vedokset kuvista. Voit valita sieltä haluamasi kuvat. Maksettuasi kuvat, saat korkearesoluutiotiedostot itsellesi ja voit teettää kuvat haluamassasi paikassa. Autan mielelläni myös valokuvaprinttien kanssa. 

 

Mitä maksaa? 

Kuvauksen perushinta on 139 eur (sis. alv 24%) ja siihen kuuluu pelkästään kuvaus. Lopulliseen hintaan vaikuttaa kuvien määrä ja haluatko kuvia myös tulostettuina. Räätälöin sinulle sopivan paketin, kun otat yhteyttä ja kerrot toiveesi. 

Kuvaan myös perhetilaisuuksia- ja juhlia.