Selkeä viesti ja visuaaliset valokuvat saavat asiakkaasi ihastumaan brändiisi. Stoorila auttaa kiteyttämään yrityksesi tarinan ja tuottaa valokuvia, jotka nostavat yritysilmeesi uudelle tasolle. Autamme niin asiantuntijayrityksiä kuin tuotevalmistajia. Kuuntelemme sinun toiveitasi, suunnittelemme ja toteutamme. Sinun apunasi. 

 
stoorila-etusivu-valokuva-1.jpg
 

Autamme sinua näissä:

BRÄNDIN TARINA

Pureudumme yrityksesi tarinaan ja löydämme sen ytimen. Keskustelemme sinun visiosta, tavoitteista, palveluista ja tuotteista sekä yrityksesi tyylistä. Kaivamme esille sinun ajatuksesi ja kiteytämme sen brändisi perustaksi. Vahva tarina alkaa tästä.

VALOKUVAUS

Valokuvilla tuodaan tarinaasi tunnetta ja visuaalisuutta. Kauniit valokuvat auttavat yritystäsi erottumaan eduksesi viestien tulvassa. Suunnittelemme valokuvauksen, hankimme tarvittavan rekvisiitan, stailaamme ja valokuvaamme. Teemme huolellisen jälkikäsittelyn ja lopputuloksena saat valokuvia, jotka kertovat yrityksesi tarinaa kaikissa markkinointikanavissa. 

MARKKINOINTI

Autamme sinua visuaalisten verkkosivujen ja muiden markkinointimateriaalien teossa. Verkostoomme kuuluu taitavia graafisia suunnittelijoita, koodaajia, sisällöntuottajia, videokuvaajia sekä kielenkääntäjiä, joiden avulla luodaan yhteväinen ja vahva viesti yrityksellesi. 

Esimerkkejä töistämme:

 

Autamme mielellämme sinua, jos tarvitset apua viestin kiteyttämiseen ja haluat lisätä visuaalisuutta brändiisi valokuvien avulla. Temme töitä sekä pienten että isompien asiakkaiden kanssa. Ota yhteyttä, haluamme kuulla sinun tarinasi!